Predstavite svojo dejavnost na spletu

V današnji "informacijski" dobi, kot jo radi poimenujemo, je skoraj vse na svetovnem spletu, redko katere stvari ni možno poiskati zgolj le z nekaj kliki po brskalniku. Ker pa zaradi tega nastaja tudi "gneča", je težko biti na samem vrhu. Z našimi storitvami vam je vrh zagotovljen.

Ponudba

 • PORTFOLIO

  Prilagodljiv design
  do 4 podstrani
  Kontaktni obrazec
  Že od 399€
  + Podpora: 20€/mesec
 • BLOGI

  Urejanje vsebine
  več uporabnikov
  administracija
  Že od 699€
  + Podpora: 50€/mesec
 • SPLETNE APLIKACIJE

  Napredno urejanje vsebine
  Možnost trgovine
  Rezervacije storitev
  Že od 999€
  + Podpora: 120€/mesec

*Vse cene so okvirne in ne vključujejo DDV-ja, končna cena je izračunana glede na želje stranke.

Seveda, je razdelitev na te 3 kategorije zelo posplošena, saj ima vsak svoje zahteve, katerim se lahko tudi prilagodimo in naredimo spletno rešitev po vaših željah.


Portfolio strani (Predstavitvene strani)

Predstavitvene spletne strani so namenjene, kratki predstavitvi vašega podjetja, na keteri lahko vaše stranke izvejo vaše osnovne podatke, kako vas kontaktirati in kakšne storitve ponujate. Lahko so enostranske, kar pomeni, da vašo stranko navigacija na strani vodi po posameznih sekcijah spletne strani, če pa želite lahko dodamo tudi več podstrani, kar omogoča tudi višjo pozicioniranje v iskalnikih. Želim izvedeti več!


Blogi

Po vsej verjetnosti ste že slišali za spletne bloge. To so strani z dinamično vsebino, kar pomeni da lahko urednik ureja spletno stran. Torej če želite na svoji spletni strani urejati svojo vsebino (pisati novice, dodajati slike,..) je paket Blog pravi za vas! Želim izvedeti več!


Spletne aplikacije

Spletne aplikacije so najzahtevnejša oblika spletnih strani, kjer je poleg dinamične vsebine vključena še napredna administracija z možnostjo dodajanja uporabnikov, neomejena podatkovna baza itd. V spletne aplikacije spadajo tudi spletne trgovine, ki vključujejo vse od predstavitve prodajanih izdelkov do procesa plačila. Želim izvedeti več!


Poleg izdelave same spletne strani in optimizacije le-te, vam v našem podjetju nudimo tudi podporo, ki je pri vsakem paketu prvi mesec brezplačna. V podporo spada, vse od manjših popravkov, ki jih zaznate ob objavi spletne strani do raznih sprememb, ki si jih morda zaželite kasneje.


Za radovendne Prikazi/Skrij